satrun_launch1
satrun_launch1

Wij geloven erin dat als je je werkelijk wilt ontwikkelen, het ontwikkelen van vaardigheden alleen niet genoeg is – we zijn niet zo van ‘just drill the skill’. Daarom werken we altijd volgens dezelfde drietrapsraket.

  • Bewustzijn van wat jij kan en van hoe jij tegen de wereld aankijkt, is altijd het eerste waar we mee aan de slag gaan. Immers, dát bepaalt in welke voedingsbodem nieuw geleerde vaardigheden vallen. We vergroten dat bewustzijn door je situaties te leren herkennen en je te laten realiseren welke rol jij daar zelf in speelt.
  • Vaardigheden trainen we daarna ‘in’ door veel en gericht te oefenen. Liefst door gebruik te maken van jouw eigen casuïstiek – dat maakt het goed herkenbaar en praktisch.
  • Actie! We vertalen het geleerde vervolgens direct door naar de praktijk van alledag door je huiswerkopdrachten mee te geven. Die je in je dagelijkse werkzaamheden uitvoert en met ons evalueert, om zo de gewenste verandering ook écht te borgen.

Hierbij zijn we overtuigd van een aanpak ‘op maat’: we hebben een kast vol bewezen bouwstenen, en ontwikkelen daarmee in co-creatie de aanpak gericht op jouw specifieke situatie. Of het nou een coachings-, trainings-, of begeleidingstraject is: je krijgt op deze manier iets wat écht van jou is en wat je daadwerkelijk praktijkresultaat oplevert. Groei dus!